สำนักหอสมุดบอกรับฐานข้อมูลหนังสืออิเล็กทรอนิกส์จากสำนักพิมพ์ Woodhead Ebooks ประกอบด้วยเนื้อหาด้าน Food Science, Technology and Nutrition และ Textile technology จำนวนหนังสือ 15 รายชื่อ ดังนี้
1. Cereal grains for the food and beverage industries
3. Computer vision technology in the food and beverage industries
4. Design of clothing manufacturing processes
5. Detecting allergens in food
6. Developing children’s food products
7. Handbook of textile and industrial dyeing Volume 1: Principles, processes and types of dyes
8. Handbook of textile and industrial dyeing Volume 2: Applications of dyes
9. Managing wine quality Volume 1: Viticulture and wine quality
10. Managing wine quality Volume 2: Oenology and wine quality
11. Mathematical modelling A way of life – ICTMA 11
12. Microbial production of food ingredients, enzymes and nutraceuticals
13. Nanotechnology in the food, beverage and nutraceutical industries
14. Natural food additives, ingredients and flavourings
15. Open innovation in the food and beverage industry
หมายเหตุ : นิสิตและบุคลากร มก. สามารถเข้าใช้ได้ในเครือข่ายมหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ หรือใช้โปรแกรม VPN เมื่อสืบค้นจากนอก มก.
** สอบถามเพิ่มเติมได้ที่ ฝ่ายบริการ สำนักหอสมุด มก. โทร. 0 2942 8616 ต่อ 123, 227